Viltkamera test 2024

Viltkamera test 2024

Vi har testet en rekke viltkamera og har laget en test med en score fra 1 til 10 basert på pris, funksjonalitet, egenskaper og brukervennlighet. Disse er testet både ved dagtid og nattestid for å kunne helhetlig vurdere hvert enkelt viltkamera.

 

Browning Spec Ops Advantage

 

Link til produktet HER.

Dette er vår toppmodell som innehar Full HD-kvalitet og gir dermed krystallklare bilder med hele 20MP! Dette er et kamera som gir like gode bilder på natt og ved dårlig lys, som på dag. Spec Ops innehar Zero Blur-teknologi og No-glow funksjon som gjør at kameraet verken gir fra seg lyd eller lys ved bildetaking. Kameraet er helt i toppsjiktet hva gjelder bildekvalitet (se eksempler på bilder våre kunder har tatt HER). Dette er vår testvinner i forhold til funksjonalitet, bildekvalitet og egenskaper sett opp mot pris. 

Pris: 9/10

Funksjonalitet: 9/10

Egenskaper: 10/10

Brukervennlighet: 9/10

 

 

Browning - Defender Wireless 4G MMS-kamera

 

Link til produktet HER.

Browning Defender Wireless 4G. Kameraet holder hva det lover og har en responstiden helt ned i 0,2s. Bilder vil bli sendt til mobilen og gir deg varsling om du ønsker det.

Fordelen med dette kameraet er at simkortet er ferdig installert. Du aktiviserer selv simkortet på web eller i APP’n. Abonnement kan enkelt aktiveres og deaktiveres. Kostnaden for det rimeligste abonnementet er USD 12.99 (ca 140NOK). Dette er en god pris i og med at du enkelt kan administrere abonnementet og slå det av og på når du trenger det.

Pris: 10/10

Funksjonalitet: 8/10

Egenskaper: 8/10

Brukervennlighet: 8/10

 

 

Browning Strike Force HD 850

Link til produktet HER.

Browning Strike Force HD 850 er et viltkamera som stiller seg i særklasse i forhold til design og funksjonalitet. Den har et design som passer den norske skogen og innehar mye funksjoner som feks field lapse, Zero blur og 18MP. Med gode bilder på både natt og dag er dette et godt kamera som fungerer til enkle observasjoner.

Pris: 8/10

Funksjonalitet: 7/10

Egenskaper: 7/10

Brukervennlighet: 8/10