Viltkamera test 2023

Viltkamera test 2023

Vi har testet en rekke viltkamera og har laget en test med en score fra 1 til 10 basert på pris, funksjonalitet, egenskaper og brukervennlighet. Disse er testet både ved dagtid og nattestid for å kunne helhetlig vurdere hvert enkelt viltkamera.

 

Browning Spec Ops Advantage

 

Link til produktet HER.

Dette er vår toppmodell som innehar Full HD-kvalitet og gir dermed krystallklare bilder med hele 20MP! Dette er et kamera som gir like gode bilder på natt og ved dårlig lys, som på dag. Spec Ops innehar Zero Blur-teknologi og No-glow funksjon som gjør at kameraet verken gir fra seg lyd eller lys ved bildetaking. Kameraet er helt i toppsjiktet hva gjelder bildekvalitet (se eksempler på bilder våre kunder har tatt HER). Dette er vår testvinner i forhold til funksjonalitet, bildekvalitet og egenskaper sett opp mot pris. 

Pris: 9/10

Funksjonalitet: 9/10

Egenskaper: 10/10

Brukervennlighet: 9/10

 

 

Norhunt WR Pro - 4G kamera med HD-oppløsning

 

Link til produktet HER.

Norhunt WR Pro er et viltkamera som skiller seg ut i forhold til hva man får av funksjoner til en gitt pris. P.t har vi 34% på dette kameraet, noe som gir en pris på 2490kr inkl frakt. Denne innehar 16MP, nattsyn og mulighet for epostvarsling/MMS og egen app. I tillegg har den 4G-sending. Bildekvaliteten legger seg rett under toppmodellen da denne har raskere frekvens, men med 1080P oppløsning er dette et veldig godt kamera til denne prisen.

Pris: 10/10

Funksjonalitet: 7/10

Egenskaper: 8/10

Brukervennlighet: 8/10

 

 

Browning Strike Force HD 850

Link til produktet HER.

Browning Strike Force HD 850 er et viltkamera som stiller seg i særklasse i forhold til design og funksjonalitet. Den har et design som passer den norske skogen og innehar mye funksjoner som feks field lapse, Zero blur og 18MP. Med gode bilder på både natt og dag er dette et godt kamera som fungerer til enkle observasjoner.

Pris: 8/10

Funksjonalitet: 7/10

Egenskaper: 7/10

Brukervennlighet: 8/10