Om oss

1-3 dagers leveringstid - 14 dagers full returrett - Fri frakt

Viltkamerabutikken.no ble startet for å dekke behovet for viltkameraer til både private og bedrifter i Norden. Vi fokuserer fullt og helt på å gi deg god personlig service og konkurransedyktige priser på våre produkter. Vi har god kunnskap om produktene og har kun valgt gode og trygge leverandører i vårt produktsortiment. 

Vi er et norskregistrert firma og vi følger da norske lover når det gjelder garantier og reklamasjonsrett til forbrukere.

I Viltkamerabutikken jobber vi hver dag for å tilby deg som kunde en god kundeopplevelse. Når du legger inn ordrer hos oss, vil du få beskjed i hvert ledd av prosessen til den er hjemme hos deg. Våre ordrer sendes samme dag innen kl 15.00 på hverdager! Leveringstiden er 1-3 virkedager. I tillegg er vi mer enn gjerne behjelpelig med å hjelpe deg om det er noe du måtte lure på. Nede til høyre vil du finne vår kundeservice-chat. Her vil alle henvendelser bli besvart lynkjapt til omtrent alle døgnets tider. Ellers er det også mulig å kontakte oss på epost via kontakt@viltkamerabutikken.no.

 
Prisgaranti
Vi praktiserer prisgaranti. Om du finner en av våre varer billigere i en annen Norsk nettbutikk, gir vi deg varen til samme pris og på kjøpet får du våre unike garantier.
Garantien gjelder ikke om konkurrenten kjører spesielle tilbud eller lignende.
 
Betalingsmåter
Vi har valgt Klarna som vår betalingsleverandør. Dette gjør at vi kan tilby blant annet delbetaling (fra 3-24 måneder), faktura og Visa. Klarna er en av de største aktørene på betalingsløsninger med over 50.000 forhandlere verden over. Se mer om Klarna her:
 
14 Dagers angrerett
Vi ønsker at du skal være fornøyd. Derfor praktiserer vi den lovpålagte angrefristen uten spørsmål.Det betyr at dersom du angrer kjøpet ditt er det bare å sende varen tilbake til oss innen 14 dager og vi refunderer hele kjøpesummen. Forutsetter at varen er i originalemballasje og kan selges som ny.
 
Topp Kundeservice
Vi har god produktkunnskap og hjelper deg gjerne med spørsmål både før og etter kjøp. Mellom 09-17 på hverdager er vi tilgjengelige på mail og chat.
 
Gratis frakt
Vi har gratis frakt på alle kjøp over 1000kr.
 
Viktig informasjon når du handler hos oss
Når vi har behandlet din ordre tar det cirka 1-3 virkedager før du har pakken i posten. Alle produkter som er i nettbutikken vil være på lager om annet ikke er opplyst. Små ordrer sendes som regel som brevpost å kommer da rett i postkassen.
 
 
Når man bestiller en vare mottar man en ordrebekreftelse på e-mail. Du mottar også en e-mail når ordren er behandlet og sendt. Dette er kvitteringen for kjøpet.
 
 
Kontaktinformasjon:
 
Nettbutikkdrift AS
Granhaugan 2
7081 Sjetnemarka
Organisasjonsnummer: 918762868MVA
Epost: kontakt@viltkamerabutikken.no