Hvilket viltkamera skal jeg kjøpe?

Vi skjønner at det kan være vanskelig å velge når det er så mye å velge mellom. Derfor har vi her laget en liten oversikt med spørsmål som kanskje kan hjelpe deg på veien. 

 

Ønsker du et enkelt viltkamera med jevnt over god bildekvalitet og egenskaper?

Da ville vi anbefalt Browning Spec Ops Advantage. Dette er et meget godt viltkamera og innehar den beste bildekvaliteten vi har testet på viltkameraer. Se dette kameraet HER. Denne har lav triggertid (0,5 sek), Zero blur-teknologi (meget gode nattesbilder) og 20MP på bildene. 

 

Jeg ønsker et viltkamera til under 2000kr. Hva skal jeg velge?

Ønsker du et billig, men godt viltkamera til under 2000kr ville vi anbefalt Norhunt WR. Denne har vi nå på tilbud til 33% avslag (ordinær pris 2990kr), så dette er det beste kjøpet du kan gjøre hos oss pr dags dato om du ønsker et godt kamera til en god pris. Dette viltkameraet har også MMS/e-post varsling som er en etterspurt egenskap til viltkameraer. Tilbudet gjelder forøvrig til lageret er tomt. Dette kameraet finner du HER.

 

Jeg trenger et viltkamera som ligger i toppsjiktet hva gjelder funksjoner. Hva skal jeg velge?

Er du på utkikk etter viltkamera proppet med funksjoner er det Browning Strike Force Pro XD som er tingen. Denne er stappet full av funksjoner og god bildekvalitet. Denne har 2 linser som gir god dybde i bildene. Med 24MP på bildene 1920x1080 full HD på videoene, så vil denne gi meget gode bilder/videoer. Dette kameraet finner du HER.